Billig robotstøvsuger: De beste valgene for ditt budsjett

Robotstøvsuger billig

Robotstøvsugere har blitt mer og mer populære og det er ikke uten grunn. Den har  vist seg å være til uvurderlig hjelp i hverdagen for både små og store familier. Med en robotstøvsuger med vask sparer du tid og krefter og kan bruke tiden din på noe annet enn rengjøring. 

Du trenger ikke å ha en full lommebok for å kunne investere i en praktisk robotstøvsuger. De kommer i mange modeller og varianter og det er fullt mulig å få en billig robotstøvsuger som sørger for et rent og støvfritt hjem.

1. Neatsvor X500 – Billig og praktisk robotstøvsuger

Er du på jakt etter en billig og god robotstøvsuger med vask som ikke sprenger budsjettet? Da er denne modellen perfekt for deg: Neatsvor X500 robotstøvsuger. 

se modell (3490 kr)

Neatsvor X500 er en rimelig og god modell som kommer med både mopp og vask. Du bytter enkelt mellom mopping og støvsuging ved å bytte beholder. Den er utstyrt med en egen app-funksjon i tillegg til at den er kompatibel med Google Home. 

X500 har en sugekraft på 3000 PA og en batteritid på 90 til 120 minutter. Det tar ca. én time å rengjøre et areal på 100 kvadrat. Med denne er du sikret effektiv fjerning av smuss og støv, samt rengjøring av gulvene, til en svært god pris. 

Børstene på støvsugeren er syntetiske og konstruert for å kunne samle med seg alt av rusk og rask den måtte finne på sin veg. Her får du en billig og god robotstøvsuger som er utstyrt med de beste funksjonene samtidig som den lader seg selv. 

X500 er stillegående og selvdreven. Den trenger lite eller ingen hjelp fra deg. Med de riktige innstillingene vil den gjøre jobben effektivt, så ofte som du ønsker, hele døgnet.

Den kommer garantert til å leve opp til forventningene og du er sikret et støvfritt hjem uten at det går på bekostning av lommeboken.

2. Neatsvor X520 – Robotstøvsuger for deg med kjæledyr

Har du kjæledyr som hund og katt, eller en større bolig, så er Neatsvor X520 den perfekte robotstøvsugeren.

Robotstøvsuger med vask billig Neatsvor X520 best i test

se modell (4990 kr)

Neatsvor X520 kommer med en sugekraft på hele 6000 PA, som anses som den sterkeste motoren på markedet. Den tar enkelt med seg alt av støv, bøss og hår som dine firbente venner måtte legge fra seg.

Neatsvor X520 kommer med en batteritid på 120 til 180 minutter, noe som gjør at den kan støvsuge og vaske boligen din uten stopp i opp til tre timer. Den går i tillegg automatisk tilbake til ladestasjonen når behovet melder seg.

Med Neatsvor X520 får du en robotstøvsuger som er sterk nok til å rengjøre mer enn kun gulvene, den fjerner også smuss og hår fra gulvteppene dine. Du kan både støvsuge og vaske gulvene ved hjelp av moppe funksjonen.

Du styrer robotstøvsugeren enkelt ved hjelp av appen som er kompatibel med Google Home. Du kan også bruke fjernkontrollen som følger med om du ønsker det. 

Med den kraftige motoren, den lange batteritiden og de robuste børstene er du sikret rene gulv i hele boligen din- hele døgnet. 

3. Neatsvor X600 Pro – Best i test

Ønsker du deg den sterkeste og smarteste robotstøvsugeren vi tilbyr, da er denne for deg: Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger

Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger med vask billig

se modell (5990 kr)

Neatsvor X600 Pro anses å være den kraftigste og mest intelligente robotstøvsugeren og den har vunnet Best i test ved flere anledninger. Den omtales ofte som toppmodellen i jungelen av robotstøvsugere på markedet.

Neatsvor X600 Pro er stillegående og enkel i bruk. Den kobles til appen via wifi slik at du kan programmere rengjøringen til å passe ditt behov. Med lang batteritid og en motorkraft på 6000 PA vil gulvene dine alltid være skinnende rene enten du har kjæledyr, små barn eller tenåringer i hus.

Neatsvor X600 Pro er i tillegg utstyrt med no-go zoner og sensorer som gjør at du kan bestemme hvor den skal rengjøre og hvor den skal la være, samtidig som den oppdager hindringer og styrer unna. 

Du bytter enkelt mellom vasking og støvsuging slik at alle gulvflater og tepper kan rengjøres slik du ønsker det. Når jobben er gjort vil den gå tilbake til ladestasjonen.

I appen kan du også lage ulike navigasjonskart med en rengjøringsplan for hver etasje. Det kraftige batteriet varer fra 120 til 180 minutter, og den vil bruke ca 1 time på 100 kvadrat. Slik er du sikret rene gulv og tepper i både store og mindre boliger.

Enkel, billig og effektiv rengjøring med robotstøvsuger

Samtlige modeller kommer med app-styring og fjernkontroll. Du kan starte og avslutte rengjøringen ved hjelp av egne innstillinger, eller du kan bruke fjernkontrollen som følger med. 

Med app-funksjonen kan du stille inn når du vil at rengjøringen skal starte, styrken på sugekraften og enkelt bytte mellom vask og støvsuging. Her er alt lagt til rette for enkel, billig og trygg rengjøring hele døgnet, også når du ikke er hjemme. 

Har boligen din flere etasjer kan du lage et navigasjonskart for de ulike etasjene og la robotstøvsugeren din gjøre jobben. Du kan også følge med på hvor langt støvsugeren har kommet i rengjøringen ved hjelp av romkartet i appen. Da kan du avvente hjemkomsten til du vet at den er ferdig med jobben sin.

Spar tid og krefter med en billig robotstøvsuger

Det er ikke tvil om at de fleste av oss bruker mye tid på rengjøring. Dette er dyrbar tid vi gjerne skulle brukt på noe annet, som for eksempel kvalitetstid med familien. En robotstøvsuger med vask rengjør når det passer deg slik at du kan komme hjem til rene gulv i alle rom uten at du trenger å gjøre stort annet enn å tømme støvbeholderen når det er behov.

Alle modellene til Neatsvor kommer med mopp og vask og alt du trenger å gjøre er å bytte beholder. Med en ferdig porgramert vaskeplan kan robotstøvsugeren din sørge for rene og støvfrie gulv slik at du kan bruke tiden din på noe viktigere.  

Utforsk tilbehøret

Tilbehør som ekstra børster, filtere, og mopper kan forlenge levetiden på din robotstøvsuger og forbedre rengjøringsresultatene. Alle modellene kommer med ekstra tilbehør og tilleggsutstyr. Sjekk ut tilbehøret her.

Har du karmer eller terskler som er høyere enn 1,5 cm bør du sørge for å montere terskelramper. Da vil robotstøvsugeren kunne bevege seg fra rom til rom uten hjelp, noe som gjør den til en uvurderlig, billig løsning for å opprettholde renslighet i hjemmet ditt.

Legg igjen en kommentar