Hvilken robotstøvsuger er best mot hundehår?

Robotstøvsuger hundehår

Vi har sjekket rundt om i markedet og endelig funnet robostøvsugeren som suger opp hundehår best!

Hundehår er ikke enkle å suge opp for alle robotstøvsugere, men Neatsvor x520 gjør absolutt jobben til en rimelig penge. Bak den geniale robostøvsugeren finner du et kraftig maskineri som suger opp alt fra hundehår og sand til tunge metallkuler. Har du kjæledyr i huset er Neatsvor x520 en ypperlig robotstøvsuger for deg som ønsker å gjøre minst mulig av renholdsjobben på gulvet.

Hva må sjekkes ved robostøvsugeren for best ytelse mot hundehår?

Hvilken robotstøvsuger er best til hundehår?
Neatsvor x520 er blant modellene vi mener er best til å fjerne hundehår.

Det viktigste å sjekke når du leter etter en robotstøvsuger for å fjerne blant annet hundehår eller hår fra andre kjæledyr, er å sørge for at robotstøvsugeren har nok maskinkraft og en intelligent programvare som tar hensyn til disse små hårene. Vi anbefaler en maskinkraft på minimum 2500 PA, på denne måten kan du være sikker på at maskinen har nok kraft til å suge opp hundehår på selv de vanskeligste stedene.

Ved siden av dette vil det være lurt å sjekke hva den aktuelle modellen du sikter deg inn mot er laget for å suge opp. Noen modeller er laget spesielt for tyngre objekter (større matbiter o.l.), mens andre er tilpasset mindre objekter men kommer samtidig med en moppefunksjon. Du finner også modeller som suger opp så og si alt, selv med moppefunksjon, slik som våre produkter fra Neatsvor.

Meget effektive og enkle i drift

Hvilken robotstøvsuger er best til hundehår?
Robostøvsugerne fra Neatsvor kommer med integrert WiFi og er meget effektive.

Det å holde styr på kjæledyr krever mye tid, og det er ikke alltid man vil sette av ekstra tid til renhold av gulvet eller rens av tepper for å fjerne hundehår. Robotstøvsugerne våre, som Neatsvor x520, kommer med innebygget WiFi, og kan enkelt styres gjennom en applikasjon på mobilen. Enklere blir det ikke!

Med en programdatavare som er spesialutviklet for effektiv støvsuging og mopping av gulvoverflatene, kan du sette all din tid og fokus til kjæledyret i stedet for å stresse over rengjøring av hus og hjem.

Visste du at våre robotstøvsugere har fått toppscore fra GuideSiden sin store test? Les mer her!

Lurer du på noe om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

2 thoughts on “Hvilken robotstøvsuger er best mot hundehår?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *