Hvordan komme i gang med Neatsvor

Fargerik Neatsvor

Er du klar for å investere i en robotstøvsuger fra Neatsvor, men er usikker på hvilken type du skal velge og hvordan du kommer i gang? Neatsvor har fire forskjellige typer robotstøvsugere, og vi skal ta en titt på hver og en av disse nå. Videre skal vi vise hvordan man lett kommer i gang med en robotstøvsuger. Gjerne sjekk ut nettsiden vår for enda mer informasjon om oss og produktene våre! 

Neatsvor X600 Pro samler smuss
Neatsvor X600 Pro som rengjør og støvsuger

Neatsvor X500:

Neatsvor X500 er den mest økonomivennlige modellen vi har. Dette er den letteste og enkleste robotstøvsugeren av alle fire, men har unike kvaliteter slik som innebygd bøtte for mopp og vask og sugekraft på 3000 PA. Den kan mer enn bare å støvsuge, den vasker og rengjør gulvet ditt også!  Alt i alt er dette en perfekt robotstøvsuger for deg som ønsker det enkleste og billigste!

Neatsvor X520

Neatsvor X520 er en oppgradering fra modellen X500 med enda høyere sugekraft – på hele 6000 PA. Denne modellen er derfor meget effektiv og perfekt mot hundehår. Med en slik sugekraft kan vi garantere deg at alle hundehårene og rusk blir fjernet fra både gulv og tepper hjemme hos deg. For ikke å glemme dens lekre design i den stilrene fargen sort, som resulterer i et elegant utseende.

Neatsvor X600 Pro

Denne modellen har blitt kåret til “Best i Test” av både HjemogHage.no, Forbrukerliv.no og Tekguide. Omtalt som toppmodell av Nettavisen.  X600 Pro fra Neatsvor er den mest intelligente robotstøvsugeren vi noen gang har produsert med hele 6000 PA i sugekraft, noe som gjør den perfekt mot hundehår. Den har også innebygd No-Go zones, klatrer 1,5 cm i høyden, kommer med mopp, vask og bøtte. Styres med App som er kompatibel med Google home.

Neatsvor på grått teppe
Neatsvor X600

Husk at det finnes ekstrautstyr til de ulike robotstøvsugerne som sørger for at du kan ha din utvalgte robotstøvsuger i lang tid. Du kan også kjøpe universal terskelrampe som gir støvsugeren muligheten til å bevege seg uhindret fra rom til rom uten å bli stående fast.

Dersom du synes det er vanskelig å vite hvilken robotstøvsuger du skal kjøpe, vil vi veldig gjerne hjelpe deg på veien. Vi er opptatt av rask og god kundeservice, og vi står klare til å hjelpe deg når du skulle trenge det! Ta kontakt med vår kundeservice i dag, så vil vi svare deg så fort vi kan! Vi er så sikre på at du vil bli strålende fornøyd med våre produktene, at vi gir deg 100% fornøydgaranti dersom noe skulle oppstå.

Slik kommer du i gang – 3 enkle steg

Du har fått pakken med din splitter nye robotstøvsuger, men hva nå?

1. Pakk ut robotstøvsugeren

Det første du må gjøre er å pakke ut robotstøvsugeren og gjøre den klar til å koble seg på din smarttelefon. Den kommer ferdig oppladet slik at du kan komme raskt i gang. Når du har pakket ut robotstøvsugeren, tar du opp medfølgende manual.

2. Koble deg til appen

Manualen vil forklare deg enkelt hvordan du laster ned appen og kobler deg på støvsugeren. Prosessen fra du starter til robotstøvsugeren er i gang tar mellom 5 til 7 minutter.

Neatsvor X500 App – Full veiledning

Neatsvor X520 App – Full veiledning 

Neatsvor X600 Pro – Full veiledning

3. Enkelt når du først er i gang

Når du har lastet ned appen og koblet deg på, vil du alltid ha denne tilgjengelig på din smarttelefon. Slik at neste gang du skal bruke den, er det bare å ta opp appen og skru på støvsugeren.

Skulle du møte utfordringer på veien, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss, så kan vi forklare nøyaktig hva du skal gjøre. Trykk for kundeservice her!

X500 på kontoret
X500 i arbeid

Nå er robotstøvsugeren klar til å rengjøre hjemmet ditt! Det siste steget er meget enkelt, og går ut på at du lar den følge programmet du har innstilt, samtidig som du skal nyte at den gjør jobben for deg. Du kan alltid starte et program på robotstøvsugeren din uansett hvor du befinner deg.

Ønsker du å komme hjem til et skinnende rent og pent gulv etter jobb en fredagskveld – har du muligheten til å stille dette inn i appen fra kontoret!

2 thoughts on “Hvordan komme i gang med Neatsvor

 1. bjo-slie says:

  Min mobil er kompatibel. men får ikke koblet bluetooth til Neatsvor pro 600. Så kan ikke styre den med bluetooth, men den er koblet til WiFi, men det hjelper ikke. Og vil gjerne ha bruksanvisning på NORSK. Alle produkter som leveres i Norge skal ha Norsk eller skandinavisk bruksanvisning med. Men det er det ikke her. Heter riktig styringsapp for “Smart Life” ??

  • Neatsvor says:

   Heisann! Norsk bruksanvisning følger med i alle pakker, men jeg sender den til deg på mail nå dersom du ikke har mottatt! Se denne videoen for hjelp med oppkobling. Så lenge du har 2,4ghz nett i boligen din, skal det ikke være noe problem å koble opp. Smart Life er riktig ja 🙂 https://youtu.be/82D3MbLl-Bw
   Kontakt oss gjerne på chat eller telefon, så hjelper vi deg!

Legg igjen en kommentar