Neatsvor + bærekraft = Sant

Neatsvor Robotstøvsuger blogg

Bærekraft og miljø er noe vi i Neatsvor setter høye krav til. Det finnes ingen planet B, og vi er derfor med på å redusere faktorer som gir skade på miljøet vårt. Neatsvor har utført flere bærekraftige tiltak for å skape en mer miljøvennlig robotstøvsuger. Vi har derfor som et fast mål å sette i gang med nye tiltak fortløpende. På denne måten gir vi verdi til planeten vår, isteden for å ødelegge den.

La oss gå inn på de ulike bærekraftige faktorene vi har så langt. 

Neatsvor og klimaMiljøvennlig filter

Alle modellene til Neatsvor har HEPA-filter, som står for High-Efficiency Particulate Air og er et høyeffektivt filter. Disse filtrene er mye mer effektive enn andre når det kommer til å fange opp støv og rusk. Samtidig så hindrer de robotstøvsugeren i å forurense luften i hjemmet ditt. De er allergivennlige, og forbedrer inneklimaet som kan gi helsegevinst på flere måter.

Neatsvor i stuaMindre bruk av energi!

En robotstøvsuger fra Neatsvor støvsuger og våtmopper gulvet ditt samtidig! Den rengjør alle gulvoverflater og tepper i hele huset ditt. Ved hjelp av en terskelrampe kommer robotstøvsugeren også til i alle rom. På denne måten vil robotstøvsugeren bruke mindre energi på å utføre flere ting på en gang. Det vil heller ikke bli et like godt inneklima dersom du utfører rengjøringen selv.

Alt i alt sparer du miljøet for energibruk samtidig som du får økt helsegevinst. Robotstøvsugere bruker mer energi enn en vanlig manuell støvsuger – men her er det viktig å tenke over at en robotstøvsuger utfører flere typer rengjøring samtidig, og gjør en større jobb enn en manuell. En robotstøvsuger bruker mindre strøm per tidsenhet, enn om du skulle utført støvsuging og vasking selv.

Miljø og bærekraftBærekraftig støvbeholder

I motsetning til manuelle støvsugere, så er Neatsvor bærekraftige med tanke på at alle robotstøvsugerne inneholder en støvbeholder som lett kan tømmes, skyldes og settes tilbake – gjenbrukbar. De aller fleste manuelle støvsugere bruker poser som må skiftes hver gang den blir full og sliter på miljøet med unødvendig produksjon og avfall. Her sparer man både tid, penger og energi ved å ha en støvbeholder isteden for støvpose. 

Bærekraft og miljøIngen vaskemidler

Som skrevet tidligere – rengjør Neatsvors robotstøvsugere både med å støvsuge og moppe gulvet. Det er ingen rengjøringsmidler i robotstøvsugeren, og på denne måten blir det mye mer miljøvennlig da den ikke bruker slike midler. Vaskemidler som brukes til å utføre rengjøring med er gjerne svært lite miljøvennlige, og en trenger påfyll av dette ofte. Det er ikke særlig heldig for verken lommeboka eller miljøet. Med en robotstøvsuger med vask fra Neatsvor er du sikret et rent hjem helt uten bruk av skadelige miljøgifter. Perfekt både for deg, hjemmet ditt og miljøet.

Neatsvor vask og moppVår plan videre

Vi vil fortsette med å redusere miljøskadelig påvirkning av samfunnet, og vil være en del av et samfunn som står sammen om å redde planeten vår. Det finnes tre dimensjoner av bærekraft, og vårt hovedfokus vil rette seg mest mot klima og miljø. Her er det ønskelig at vi skal være med å redusere utslipp av klimagasser og bevare naturressurser. Vi jobber kontinuerlig med å legge frem tiltak som kan hjelpe oss med å bli en mer bærekraftig bedrift.

Ønsker du å kontakte kundeservice? Trykk her!

2 thoughts on “Neatsvor + bærekraft = Sant

  1. Janne says:

    Hei, kan man benytte vaskemiddel i vannbeholder?
    Evt kan man blande såpe med vann og spraye på gulvet først? Hvis mulig, er da grønnsåpe noe jeg kan bruke på den ene eller andre måten? Det trengs ikke vanligvis, men med løpetid og renhetsfølelse ønsker jeg litt såpe.🤪

    • Neatsvor says:

      Heisann! Vi anbefaler å ikke bruke vaskemidler i tanken da dette kan tette dysene som fører til at vannet ikke kommer ut av tanken tilslutt 🙂 Det samme gjelder nok dersom du sprayer det på gulvet først da moppen vil absorbere dette som trolig vil trekkes inn i dysene. Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Legg igjen en kommentar