Neatsvor + bærekraft = Sant

bærekraft & miljø

Bærekraft og miljø er noe vi i Neatsvor setter høye krav til. Det finnes ingen planet B, og vi er derfor med på å redusere faktorer som gir skade på miljøet vårt. Neatsvor har utført flere bærekraftige tiltak for å skape en mer miljøvennlig robotstøvsuger. Vi har derfor som et fast mål å sette i gang med nye tiltak fortløpende. På denne måten gir vi verdi til planeten vår, isteden for å ødelegge den.

La oss gå inn på de ulike bærekraftige faktorene vi har så langt. 

Neatsvor og klima Miljøvennlig filter

Alle modellene til Neatsvor har HEPA-filter, som står for High-Efficiency Particulate Air og er et høyeffektivt filter. Disse filtrene er mye mer effektive enn andre når det kommer til å fange opp støv og rusk. Samtidig så hindrer de robotstøvsugeren i å forurense luften i hjemmet ditt. De er allergivennlige, og forbedrer inneklimaet som kan gi helsegevinst på flere måter.

Neatsvor i stua Mindre bruk av energi!

En robotstøvsuger fra Neatsvor støvsuger og våtmopper gulvet ditt samtidig! Den rengjør alle gulvoverflater og tepper i hele huset ditt, samt på alle rom. På denne måten vil robotstøvsugeren bruke mindre energi på å utføre flere ting på en gang. Det vil heller ikke bli et like godt inneklima dersom du utfører rengjøringen selv.

Alt i alt sparer du miljøet for energibruk samtidig som du får økt helsegevinst. Robotstøvsugere bruker mer energi enn en vanlig manuell støvsuger – men her er det viktig å tenke over at en robotstøvsuger utfører flere typer rengjøring samtidig, og gjør en større jobb enn en manuell. En robotstøvsuger bruker mindre strøm per tidsenhet, enn om du skulle utført støvsuging og vasking selv.

Miljø og bærekraft Bærekraftig støvbeholder

I motsetning til manuelle støvsugere, så er Neatsvor bærekraftige med tanke på at alle robotstøvsugerne inneholder en støvbeholder som lett kan tømmes, skyldes og settes tilbake – gjenbrukbar. De aller fleste manuelle støvsugere bruker poser som må skiftes hver gang den blir full og sliter på miljøet med unødvendig produksjon og avfall. Her sparer man både tid, penger og energi ved å ha en støvbeholder isteden for støvpose. 

Bærekraft og miljø Ingen vaskemidler

Som skrevet tidligere – rengjør Neatsvors robotstøvsugere både med å støvsuge og moppe gulvet. Det er ingen rengjøringsmidler i robotstøvsugeren, og på denne måten blir det mye mer miljøvennlig da den ikke bruker slike midler. Vaskemidler som brukes til å utføre rengjøring med er gjerne svært lite miljøvennlige, og en trenger påfyll av dette ofte. Det er ikke særlig heldig for verken lommeboka eller miljøet.

Neatsvor vask og mopp Vår plan videre

Vi vil fortsette med å redusere miljøskadelig påvirkning av samfunnet, og vil være en del av et samfunn som står sammen om å redde planeten vår. Det finnes tre dimensjoner av bærekraft, og vårt hovedfokus vil rette seg mest mot klima og miljø. Her er det ønskelig at vi skal være med å redusere utslipp av klimagasser og bevare naturressurser. Vi jobber kontinuerlig med å legge frem tiltak som kan hjelpe oss med å bli en mer bærekraftig bedrift.

Ønsker du å kontakte kundeservice? Trykk her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *