Robotstøvsuger med vask: Våre 3 beste modeller

Robotstøvsuger med vask

Det er ingen tvil om at rengjøring av boligen tar både tid og krefter. Først skal du støvsuge og deretter skal du vaske alle gulvene. Da passer det perfekt med en robotstøvsuger som kan gjøre begge deler for deg.  En robotstøvsuger med vask er utstyrt med muligheten for både støvsuging og gulvvask. Den har en innebygget vanntank med en mopp som er festet til bunnen, samt en støvbeholder som samler bøsset når den støvsuger.

1. Neatsvor X600 Pro – Robotstøvsuger med vask

Neatsvor X600 Pro er nærmest lydløs og laget for effektiv rengjøring med muligheten for både støvsuging og vask. Du kan slå av og på våtmopp-funksjonen slik at den vasker gulvene når det passer deg.  Neatsvor X600 Pro robotstøvsuger med vask billig

se modell (5990 kr)

Neatsvor X600 Pro kommer med en innebygget vannbeholder som rommer hele 350 ml med vann slik at den enkelt kan moppe og rengjøre alle gulvene i hele boligen din. 

Den leveres med to mopper som kan brukes flere ganger. Du kan vaske den ene moppen i maskinen mens den andre er i bruk.

Neatsvor X600 Pro kan stilles inn med no-go-soner i appen slik at du kan bestemme hvor den skal vaske og hvor den skal holde seg unna. Den har også innebygget trappesensor som sikrer at robotstøvsugeren din ikke tar veien ned trappene og blir ødelagt. Har du bolig i flere etasjer kan du i tillegg lage et eget kart i appen som er tilpasset hver etasje.  

Batteriet har en kapasitet på 120 til 180 minutter slik at du kan både støvsuge og vaske boligen din samtidig. Den bruker én time på å vaske 100 kvadrat og kan dermed både vaske og støvsuge før den må lade. 

Robotstøvsugeren går tilbake til ladestasjonen på egen hånd når den er ferdig med arbeidet sitt, eller når den trenger å lade. Neatsvor X600 Pro kommer garantert til å gi deg og familien mye glede og ikke minst, større frihet til å gjøre noe hyggeligere enn å gjøre rent.

2. Neatsvor X520 – Stillegående og effektiv

Sørger du for å vaske gulvene i hjemmet ditt jevnlig vil du få et bedre inneklima hvor alt av støv, smuss og bakterier blir fjernet trygt og effektivt. Robotstøvsuger med vask billig Neatsvor X520 best i test

se modell (4990 kr)

Neatsvor X520 har innebygget mopp og vask slik at den kan vaske gulvene automatisk etter dine innstillinger. Du kan slå av og på vaske funksjonen slik at den kan vaske og støvsuge slik det passer deg.

Vannbeholderen har en kapasitet på 350 ml med et lavt støynivå som gjør at du nesten ikke legger merke til at den rengjør. Du kan dermed vaske gulvene mens du er hjemme uten at du blir forstyrret.

Neatsvor X520 lader seg selv og kan vaske store arealer med sitt kraftige batteri. Den kan jobbe sammenhengende i 120 til 180 minutter og kan både vaske og støvsuge samtidig om du ønsker det. 

Robotstøvsugeren er lav nok til å komme under de fleste møbler og sterk nok til å forserer hindringer opp til 1,5 cm. Har du høyere karmer og terskler kan du montere en terskelrampe som hjelper den å bevege seg fritt fra rom til rom. 

Du kan legge inn alle innstillingene i appen. Her kan du justere vannmengden slik at den er tilpasset gulvtypen du har i boligen din. Moppen tørker seg selv uten at du må fjerne den og den vil ikke ødelegge gulvene dine.

3. Neatsvor X500 – Solid robotstøvsuger med innebygget vask

Solid og kraftig robotstøvsuger med vask- og støvsugerfunksjon. Sugekraft på 3000 PA og en batteritid på 90 til 120 minutter. Den lader seg selv etter endt arbeid, eller når den er i ferd med å gå tom for strøm.

Neatsvor X500 robotstøvsuger med vask

se modell (3490 kr)

Neatsvor X500 kommer med en romslig vanntank på 350 ml som gjør at du har vann på beholderen gjennom hele rengjøringen, og kan dermed være trygg på at den kan vaske hele boligen din også når du ikke er hjemme. 

Den har et lavt støynivå både når den støvsuger og vasker slik at du faktisk kan sove mens den rengjør uten at du blir forstyrret av unødvendig bråk og ulyder.

Neatsvor X500 har én beholder for vann og én beholder for støv. Den avgir en passe mengde med vann på gulvet og kommer med elektronisk vannstyring. Du kan selv bestemme når den skal støvsuge og når den skal vaske. Innstillingene gjøres enkelt i appen.

Neatsvor X500 er sterk nok til å komme over de fleste hindringer, men har du høye dørterskler kan du montere enn terskelrampe. Det vil hjelpe robotstøvsugeren din å bevege seg fritt uten at den trenger hjelp fra deg. 

En robotstøvsuger med vask fungerer som en vaskehjelp hvor du selv kan bestemme hvor og når den skal rengjøre gulvene dine. Enten du er hjemme, på kontoret eller ute og handler kan du følge med hvor langt den har kommet i prosessen og når den er ferdig.

Vasker og støvsuger samtidig

En robostøvsuger med vask fra Neatsvor kan både vaske og støvsuge samtidig, og du vil alltid ha rene og støvfrie gulv. 

Mopp- og vaske funksjonen er konstruert slik at den ikke lager merker etter hjulene når den vasker og beveger seg rundt, dermed er du garantert skinnende rene gulv uten merker. 

Alt du trenger å gjøre er å tømme støvbeholderen jevnlig og bytte mopp når den er skitten. Den rengjør alle gulvflatene i hjemmet ditt, når det passer deg, og du stiller enkelt inn vaskeplanen i appen.

Brukervennlig app

Med den brukervennlige Neatsvor appen kan du sette opp intervaller for rengjøring både med og uten vask. Appen er også kompatibel med Google Smart Home og gjør det mulig å styre robotstøvsugeren ved hjelp av stemmen din.

Sørg for å tilpasse innstillingene til type gulv du har, og tidspunktene du ønsker den skal rengjøre. Den kan vaske både daglig og ukentlig, det er helt opp til deg.

Gled deg til å komme hjem til rene og skinnende gulv uansett hvilken dag i uken det er. En robotstøvsuger vil garantert gi deg bedre tid og spare deg for mye krefter. 

Legg igjen en kommentar