Slik vasker Neatsvor ved hjelp av moppefunksjonen

Neatsvor vask og mopp

Robotstøvsugere suger tradisjonelt sett til seg kun støv, men noen modeller kommer også med innebygd mopping. Men, hvordan fungerer egentlig dette? Vi gir deg svaret på hvordan Neatsvor’s robotstøvsugere vasker ved hjelp av moppefunksjonen!

Neatsvor sine robotstøvsugere kommer med en innebygd vannbeholder for å fukte moppen og vaske gulvet. Det er få robotstøvsugere som har denne funksjonen, og du kan selv velge om du ønsker at den skal vaske mens den støvsuger. Robotstøvsugeren tørker også moppen helt på egenhånd når rengjøringen er ferdig. På denne måten holdes gulvet sunt og får ingen fuktskader eller flekker av våtmoppen over tid.

6000 PA sugekraft
Neatsvor X600 Pro har hele 6000 PA sugekraft! Den tar alt fra små støvpartikler til tyngre stålkuler.

Med robotstøvsugerne kommer det også en applikasjon som gjør at du lett kan kontrollere og legge inn tidspunkt for rengjøring. Ønsker du å komme hjem til et rent hjem etter en lang arbeidsdag? Da kan du innstille et rengjøringsprogram som får gulvet skinnende rent når du kommer hjem på ettermiddagen. Neatsvor gjør jobben for deg, og du trenger ikke tenke på noe annet enn å utføre noen tastetrykk på appen.

Hvilken modell skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilken robotstøvsuger som vil passe deg best, og vi vil gjerne hjelpe deg på veien mot å finn den perfekte modellen for akkurat deg! Alle Neatsvor’s modeller har en innebygd vannbeholder for mopp og vask, og rengjør alle gulvoverflater. Vi anbefaler X520 og X600 Pro dersom du har firbente venner hjemme. Begge har en sugekraft opp til 6000 PA, som suger opp dyrehår og vasker gulvet for poteavtrykk.

Neatsvor sørger for et perfekt vask når som helst på døgnet!
Neatsvor sørger for et rent gulv når som helst på døgnet!

Er du på leting etter en mer prisvennlig robotstøvsuger, så får du modellen X500 til best pris og med mange gode kvaliteter. Du styrer robotstøvsugeren i appen, og kan finne ut hvor den befinner seg ved å se på kartet. Du trenger dermed heller ikke være hjemme for å styre robotstøvsugeren. Lurer du på noe mer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for en hyggelig prat!

Slik vasker våre robotstøvsugere ditt hjem ved hjelp av moppefunksjonen!

Nå er du endelig kommet til delen der vi viser deg hvordan du bruker moppefunksjonen. Det er nemlig veldig enkelt å bruke våre robotstøvsugere, og vi har gode forklaringer og veiledninger dersom det skulle være nyttig for deg også. Under har vi lagt ved en enkel instruksjon til hvordan du kan benytte robotstøvsugerens moppefunksjon.

3 enkle steg:

 1. Start med å ta ut vanntanken av robotstøvsugeren, og fyll på denne.
 2. Se til at moppen sitter på riktig sted på undersiden av enheten.
 3. Still inn vaskeprogrammet, trykk på start og la robotstøvsugeren gjøre huset ditt skinnende rent!

Det er ikke alltid like lett å forstå ny teknologi, og hva du skal se etter for å finne produktet som passer dine behov best. Vi har derfor også skrevet en artikkel om ting du bør vite før du skal gå til innkjøp av en robotstøvsuger.   Sjekk ut artikkelen her. I godt lesehumør? Sjekk bloggen vår for alle våre artikler! Der kan du finne masse nyttig informasjon, og få svar dersom du lurer på noe.

59 thoughts on “Slik vasker Neatsvor ved hjelp av moppefunksjonen

  • Neatsvor says:

   Hei Merete!
   Det gjør ikke noe om den vasker på teppet! Det kommer helt an på hva en selv ønsker. Alle våre robotstøvsugere kommer med trappesensor, og snur derfor automatisk i møte med en trapp eller annen fallhøyde 🙂

 1. Marte says:

  Hei!

  Jeg har prøvd meg litt frem og funnet ut av man kan lagre kart over ulike etasjer, men for at jeg skal få lagret kartet på 2.etg så må den gå tilbake til ladestasjonen automatisk først. Vil det si at man må flytte ladestasjonen til den andre etasjen?

  • Neatsvor says:

   Heisann!
   Ja, vi anbefaler å flytte med ladestasjonen til den andre etasjen. Det er fordi vi alltid anbefaler å la støvsugeren starte arbeidet fra ladestasjonen for å få best utnytte av kartet! Man kan også kontakte oss for å kjøpe en ekstra ladestasjon om man ønsker ha en i hver etasje 🙂

  • Neatsvor says:

   Hei! Du kan enten bruke Tuya Smart eller SmartLife, vi anbefaler sistnevnte. Dersom du trenger fremgangsmåte på oppkobling, sender vi gjerne dette på mail.

 2. Lina says:

  Hei! Er det en enkel måte å få støvsugeren til å skru av moppefunksjonen når den går over tepper? Dvs. at den bruker moppen ellers, men bare støvsuger tepper?

  • Neatsvor says:

   Heisann! Løsningen her er å benytte seg av «no-go-zones for mop» over teppene, slik at når den vasker vil den unngå å kjøre over teppene, mens når den kun støvsuger vil den kjøre og rengjøre teppene dine 🙂 Dette justerer du enkelt i appen.

 3. Sverre says:

  Hei. Vi fikk vår x 600 pro idag og er fornøyd med den så langt.
  Vi har et spørsmål. Hvor varmt vann kan man ha på vannbeholderen? Hva er .and temperatur?

 4. Vibeke says:

  Hei! Er det forskjell i no go-soner på vask og støvsuging? Vil jo gjerne at teppene skal støvsuges, men ikke vaskes…

  • Neatsvor says:

   Heisann! Jepp – etter du har trykket på «no-go-zones» i appen for å legge til eller endre disse så får du valget mellom å lage no-go-zones enten til moppefunksjonen eller til støvsugerfunksjonen 🙂

 5. Elisabeth says:

  Hei, støvsuger roboten i hjørner? Og lister? Hvordan gjør den eventuelt det? Må man etterstøvsuge hjørner og lister selv?

  • Neatsvor says:

   Heisann! Alle modellene vil rengjøre langs lister og i hjørner av seg selv. Dersom du noen gang ønsker at den skal jobbe spesielt godt langs lister og i hjørner, kommer både modellen X520 og X600 Pro kommer med en egen rengjøringsfunksjon i appen som er spesifisert til å rengjøre kanter.

 6. Leif Thorkildsen says:

  Jeg har fått fortalt at det er problemer hvis en har frynser på teppene. Medfører det riktighet? Er det eventuelt noe en kan gjøre for å bøte på dette.

  • Neatsvor says:

   Heisann! Dersom du opplever at dette skjer hjemme hos deg, kan du bruke no-go-zones over teppene (dette stiller du enkelt i appen). No-go-zones gjør områder forbudte for robotstøvsugeren å kjøre på (det er kun X600 og X600 pro som har denne funksjonen). Evt kan du sende meg et bilde av teppet ditt til [email protected], så skal jeg ta en beslutning for deg om det går fint eller ikke. Ha en strålende dag videre!

 7. Leif Thorkildsen says:

  Vi har parkett nesten over hele huset. Mange eksperter sier at det beste å bruke er tørrmopp. Men selv har jeg vasker jeg med vann, men da med en mopp som er svært godt vridd opp.
  Hvordan er det å vaske med vann på parkett med denne innretningen.

  • Neatsvor says:

   Robotstøvsugeren har en moppefunksjon som fungerer godt i møte med parkett. Den er konstruert slik at den ikke slipper ut for mye vann. Det er altså ikke noe risiko for vannskader på parketten din!

 8. Elisabeth B Mo says:

  Vi er superfornøyd med vår Neatsvor 520 og service vi har fått ifbm produktet. Vi bestilte støvsugeren på nett den ene dagen og kunne hente den på postkontoret neste dag. Robotstøvsugeren er i daglig bruk og vi bruker både støvsuger og moppefunksjonen. Vi opplever leverandøren som svært kundevennlig og vi har fått meget god oppfølgning og service i etterkant av at vi fikk produktet. Denne leverandøren og robotstøvsugeren anbefales på det sterkeste!

 9. Beate says:

  Hei, hvordan er støvsugeren på å oppdage og unngå små hindere som kan ligge på gulvet, feks en ladekabel etc?

  • Neatsvor says:

   Anbefaler å rydde vekk ladekabel som sitter på gulvet, så lenge det er 10 cm over gulvet så skal det gå fint 🙂 Dette gjelder generelt alle støvsugere som er på markedet idag. Dersom det skulle være tilfelle, vil den automatisk stoppe og gi beskjed at kabelen må fjernes for at støvsugeren skal fortsette.

 10. ROGER EIDEM says:

  Hei.
  Kan man få støvsugeren til å gå direkte til et bestemt rom/område?Feks kan den styres til å kun gå til kjøkkenet for å støvsuge?

 11. Siv says:

  Hei! Hvor høy må møblene være for at roboten går under, er det noen minimumshøyde(bortsett fra det åpenbare da)?

  • Neatsvor says:

   Hei Siv,

   For at roboten skal kunne gå under, er det viktig å måle høyden på møblene. Dersom din møbel er over 7,5 cm vil Neatsvor x520 og x500 klare å støvsuge under din møbel. Neatsvor x600 Pro og x600 har 9,8 cm i høyden.

   Håper du fikk svar på det du lurte på 🙂 Om du skulle trenger hjelp med noe annet kan du alltid kontakte oss på mail: [email protected]

 12. Christian says:

  Hei. Har den noen sensor eller funksjon (no-go soner i app eks) for å unngå bruk av mopp/vaskefunksjon på tepper?

  • Neatsvor says:

   Hei,

   Stemmer, No-Go soner gjør dette mulig 🙂 Du kan markere i appen hvor du ønsker at den ikke skal kjøre. Da vil den automatisk holde seg unna tepper.

   Hilsen
   Rodrigo
   Neatsvor

  • Neatsvor says:

   Heisann! Vi er snart i mål med å ferdigstille helt nye og oppdaterte brukermanualer på norsk. Send oss en mail dersom du ønsker å få dette tilsendt.

  • Neatsvor says:

   Hei Frank,

   De kommer seg over dørterskler 🙂 og ja de har også trappe-sensor. Neatsvor vil stoppe foran en trapp for å unngå fall.

   Hilsen
   Teamet i Neatsvor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.