Slik vasker Neatsvor ved hjelp av moppefunksjonen

Neatsvor vask og mopp

Robotstøvsugere suger tradisjonelt sett til seg kun støv, men noen modeller kommer også med innebygd mopping. Men, hvordan fungerer egentlig dette? Vi gir deg svaret på hvordan Neatsvor’s robotstøvsugere vasker ved hjelp av moppefunksjonen!

Neatsvor sine robotstøvsugere kommer med en innebygd vannbeholder for å fukte moppen og vaske gulvet. Det er få robotstøvsugere som har denne funksjonen, og du kan selv velge om du ønsker at den skal vaske mens den støvsuger. Robotstøvsugeren tørker også moppen helt på egenhånd når rengjøringen er ferdig. På denne måten holdes gulvet sunt og får ingen fuktskader eller flekker av våtmoppen over tid.

6000 PA sugekraft
Neatsvor X600 Pro har hele 6000 PA sugekraft! Den tar alt fra små støvpartikler til tyngre stålkuler.

Med robotstøvsugerne kommer det også en applikasjon som gjør at du lett kan kontrollere og legge inn tidspunkt for rengjøring. Ønsker du å komme hjem til et rent hjem etter en lang arbeidsdag? Da kan du innstille et rengjøringsprogram som får gulvet skinnende rent når du kommer hjem på ettermiddagen. Neatsvor gjør jobben for deg, og du trenger ikke tenke på noe annet enn å utføre noen tastetrykk på appen.

Hvilken modell skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilken robotstøvsuger som vil passe deg best, og vi vil gjerne hjelpe deg på veien mot å finn den perfekte modellen for akkurat deg! Alle Neatsvor’s modeller har en innebygd vannbeholder for mopp og vask, og rengjør alle gulvoverflater. Vi anbefaler X520 og X600 Pro dersom du har firbente venner hjemme. Begge har en sugekraft opp til 6000 PA, som suger opp dyrehår og vasker gulvet for poteavtrykk.

Neatsvor sørger for et perfekt vask når som helst på døgnet!
Neatsvor sørger for et rent gulv når som helst på døgnet!

Er du på leting etter en mer prisvennlig robotstøvsuger, så får du modellen X500 til best pris og med mange gode kvaliteter. Du styrer robotstøvsugeren i appen, og kan finne ut hvor den befinner seg ved å se på kartet. Du trenger dermed heller ikke være hjemme for å styre robotstøvsugeren. Lurer du på noe mer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice for en hyggelig prat!

Slik vasker våre robotstøvsugere ditt hjem ved hjelp av moppefunksjonen!

Nå er du endelig kommet til delen der vi viser deg hvordan du bruker moppefunksjonen. Det er nemlig veldig enkelt å bruke våre robotstøvsugere, og vi har gode forklaringer og veiledninger dersom det skulle være nyttig for deg også. Under har vi lagt ved en enkel instruksjon til hvordan du kan benytte robotstøvsugerens moppefunksjon.

3 enkle steg:

  1. Start med å ta ut vanntanken av robotstøvsugeren, og fyll på denne.
  2. Se til at moppen sitter på riktig sted på undersiden av enheten.
  3. Still inn vaskeprogrammet, trykk på start og la robotstøvsugeren gjøre huset ditt skinnende rent!

Det er ikke alltid like lett å forstå ny teknologi, og hva du skal se etter for å finne produktet som passer dine behov best. Vi har derfor også skrevet en artikkel om ting du bør vite før du skal gå til innkjøp av en robotstøvsuger.   Sjekk ut artikkelen her. I godt lesehumør? Sjekk bloggen vår for alle våre artikler! Der kan du finne masse nyttig informasjon, og få svar dersom du lurer på noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *