Derfor er Neatsvor best mot hundehår!

Neatsvor x600 Pro

Et generelt spørsmål vi ofte får om Neatsvor sine robotstøvsugere er hvor godt de egentlig fungerer for å plukke opp dyrehår. Dyreiere vurderer sterkt å gå til innkjøp av robotstøvsugere grunnet sine firbente venner, men vil disse gjøre jobben for deg? Flere med husdyr har gått til innkjøp av Neatsvor sine robotstøvsugere, og er strålende fornøyde.

Neatsvors sugekraft er best mot hundehår!

Neatsvor sine robotstøvsugere er perfekte til å rengjøre, vaske og fjerne hundehår. Nøkkelfaktoren for en god robotstøvsuger er sugekraften, og det er nettopp derfor vi tilbyr X520 og X600 Pro som har en sugekraft på opptil 6000 PA – imponerende! Denne type sugekraft er såpass høy at den vil fjerne hundehår som sitter godt fast i tepper og på gulv.

Den enorme sugekraften til Neatsvor sine robotstøvsugere er grunnen til at de er meget effektive mot hundehår. For å gi deg en ide på hvor kraftig det er, er det slik at en robotstøvsuger med 2000 PA i sugekraft kan suge opp AA-batterier – da kan du tenke deg hva en med 6000 PA har muligheter til. Da er det garantert at de mest sta hundehårene også blir tatt vekk.

Det er individuelt hvor ofte man trenger å sette på robotstøvsugeren, men om du setter den på en gang om dagen kan det være en fin start til du selv finner ut av hvor ofte du ønsker å rengjøre. Robotstøvsugeren gjør jobben for deg, og krever ekstremt lite arbeid fra deg som forbruker.

For å mest mulig ut av støvsugeren din bør du også sørge for å ha en terskelrampe som du kan plassere ved dørtersklene i huset ditt. Da kan støvsugeren manøvrere seg rundt på egen hånd og du kan bli kvitt hundehår på gulvene dine i alle rom selv når du ikke er hjemme.

Dersom du føler på å ha mye hundehår i hjemmet ditt, kan det være lurt å bruke robotstøvsugeren minst en gang om dagen. Suget er så kraftig at det tar støv og skitt som nesten ikke er synlig på bakken. Lurer du på om X520 eller X600 Pro vil fjerne hundehår – så er svaret ja!

Per og Neatsvor

Børstene på robotstøvsugerne gjør jobben enda bedre!

De nye børstene til Neatsvor sine robotstøvsugere utfører jobben enda bedre, og gir deg et overaskende bra resultat. Børstene er perfekte mot hundehår, og gjør jobben sin. Alle børstene er av gummi så det verken skader gulvet ditt, samtidig som det gir mulighet for bedre grep på dyrehårene. De stikker seg også nærmere bakken, slik at børstene tar mer smuss, støv, hår og annet rusk fra gulvet og teppene dine.

Neatsvor er det beste du kan få tak i mot hundehår. Med 6000 PA i sugekraft og formidable børster er dette riktig oppskrift på suksess! Har du lett lenge etter en robotstøvsuger som kan plukke opp hundehårene for deg? Da vil vi anbefale deg å sjekke ut vår nettside og ta en ekstra titt på modellene X520 og X600 Pro da disse er kåret best i test og er best mot hundehår. Lykke til med kjøpet!

Per og Neatsvor 2

Om du leter etter andre artikler som omhandler robotstøvsugere, vil vi anbefale deg å sjekke ut andre innlegg vi har på vår blogg. Lurer du på noe om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag! Vi er klare for å hjelpe deg når du skulle trenge det!

Legg igjen en kommentar