Våre brands

Tekhuset AS er et netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 398 042 MVA. Tekhuset AS sitt mål er å tilby kvalitetsprodukter i ryddige og oversiktlige nettbutikker, med gode og utfyllende produktbeskrivelser så kunden alltid vet hva den får. Vår filosofi innebærer at det å sette kunden først, alltid vil lønne seg, og vi strekker oss derfor så langt vi kan for å gjøre alle våre kunder fornøyde.

Under har vi laget en oversikt over våre forskjellige merkebutikker:

iPimpnorge

iPimp.no har siden 2012 hatt Norges største reservedellager og leverer deler til mobilreparasjon over hele landet. I butikken finner du alt av deler til ulike modeller fra Sony, Samsung, Apple og mye mer!

Robotstøvsuger

Neatsvor tilbyr robotstøvsuger med unike funksjoner i den beste kvaliteten. I butikken finner du alt du trenger til vask og støvsuging av gulv. Neatsvor kom på første plass i Guidesiden sin robotstøvsuger test.

Våre venner

Vi lærer og deler erfaring med andre nettbutikker. Dette er noen av våre venner:

Airfryer

Cosori.no er en av Norges ledende leverandører av kjøkkenapparatet: airfryer. Cosori har tatt det norske markedet med storm og har blitt kåret til best i test 2021 av Tekguide.no. Du kan lese testen her: Airfryer

Jacuzzi

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare boblebad og spatilbehør. I nettbutikken får du tak i alt du trenger for å slappe av etter en lang dag på jobben eller trening!

Massasjepistol

Massasjepistoler.no selger massasjeapparater som bidrar til en bedre hverdag. En massasjepistol passer perfekt til  både menn og kvinner i alle aldersgrupper og har blitt utrolig populært de siste årene.

Sup brett

Hydro-Force.no vokser i lynfart som leverandør oppblåsbare SUP-brett og tilbehør. Med gode tilbakemeldinger fra flere hundre kunder fikk vi bekreftelsen vi lette etter – padling og surfing trender i Norge!

Massasjestol

Mazzetti.no har utviklet en massasjestol av markedets beste kvalitet med italiensk design. Stolen brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, samtidig som den finnes i over 2000 norske hjem.

Badstuovn

Nordiskbadstu er en norsk leverandør som tilbyr finske badstuovner av topp kvalitet. De tilbyr rask levering på 1-2 dager. Ser du etter en badstuovn til din badstue, er dette den rette leverandøren for deg.

Hagebasseng

Bestpools.no har som visjon å bli en ledende leverandør av hagebasseng, barnebasseng og bassengtilbehør. I nettbutikken finner du et basseng til enhver familie, og alt du trenger for å opprettholde vannkvaliteten!

Klimaanlegg

Klimaanlegg.no har som visjon å tilby Aircondition til alle rom i husstanden året rundt. Med nytenkende fokus på miljø, energisparing og effektivitet har klimaanleggene blitt svært populære!

Dusjkabinett

Dusjkabinett.no har som fokus å tilby stilige dusjvegger, dusjkabinett og tilbehør til dusjen. Med et bredt sortiment og fagfolk i kundeserviceteamet, har vi alltid den rette dusjløsningen for deg!