3 grunner til at hunde- og katteeiere elsker robotstøvsugere

Robotstøvsuger Hundehår

Kjæledyr som hunder og katter sprer både kjærlighet og glede blant familiene rundt de. De høytelskede dyrene drar likevel ofte med seg litt av hvert fra skog og natur inn i husholdningen, noe som kan føre til irritasjon og anspenthet blant eierne. 

Den gode nyheten er at det finnes en veldig enkel måte for kjæledyreiere å holde hjemmet rent og friskt – mange velger å la en robotstøvsuger gjøre jobben for seg. 

1. Rengjør etter kjæledyrene med ett enkelt tastetrykk

Perern og X600 pro

Robotstøvsugerne som produseres i dag er laget med forbrukeren i fokus. Hunder og katter loer av seg hår som kan havne i tepper eller rundt om på gulvet og føre til et mindre innbydende hjem. Rusket etter kjæledyrene er noe en robotstøvsuger, som eksempelvis Neatsvor x520, enkelt suger opp fra gulvet. 

Med et enkelt tastetrykk på mobiltelefonen setter du robotstøvsugeren i gang med rengjøringen. Med en robotstøvsuger kan kjæledyrene grise så mye de bare ønsker, da rengjøringen gjøres automatisk og superenkelt på få minutter.

Har du i tillegg terskelrampe til robotstøvsuger så vil støvsugeren din kunne rengjøre alle rom uten å bli stoppet av hindringer som for høye dørterskler.

2. Innebygd moppefunksjon – vasker enkelt vekk potemerker!

Neatsvor x600 Robotstøvsuger med vask
Med en innebygd moppefunksjon kan robotstøvsugeren rengjøre alle overflater!

Blant toppmodellene finner vi robotstøvsugere med en innebygd moppefunksjon. Disse er kraftige, og sørger ikke bare for å suge opp hundehår og kattehår, men også å vaske opp etter flekker fra potene til kjæledyrene. Robotstøvsugeren bruker fukt fra den integrerte vannbøtten, og holder moppen fuktig under rengjøringen etter kjæledyrene.

Kommer du hjem fra jobb, og ser at gulvet er fullt av hår fra kjæledyrene og potemerker, kan du enkelt starte robotstøvsugerens moppefunksjon via mobilen. Eller enda bedre – hva med å starte den i mens du er på jobb?

3. Mer tid å tilbringe med kjæledyrene

3 grunner til at hunde- og katteeiere elsker robotstøvsugere
Nyt tiden med menneskets beste venn og la robotstøvsugeren ta seg av gulvrengjøringen.

Man kan sammenlikne en robotstøvsuger med en vaskehjelp. Den sparer deg for tid, penger og arbeid. Med dette i bakhodet, kan du med en robotstøvsuger bruke tiden du ellers ville brukt på gulvrens til å ha det hyggelig med kjæledyrene. Gå deg en lang tur i skogen, eller slapp av i sofaen med hunden eller katten i armkroken. 

Og husk, du investerer ikke kun i kjæledyrene, men også din egne helse. Jo mindre ekstraarbeid etter jobben, jo mindre stress vil du oppleve i hverdagen. Vi samarbeider tett med flere nettbutikker, som eksempelvis Boblespa.no der du kan la tusenvis av bobler avspenne musklene og nyte disse i fred og ro med kjæledyret ditt.

Lurer du på noe om våre produkter? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

Legg igjen en kommentar